FRI FRAGT FRA 499 DKK

Tilbage til webshop

LæsNu - Lydret

129,00 kr.

Med dette kortspil fra LÆSEvejen kan I gøre den første læsning til en leg. Her trænes korte lydrette ord. Ordene har 2-4 bogstaver og alle er 100% lydrette.

Varen kan desværre ikke købes, da der ikke er flere på lager

Med dette kortspil fra LÆSEvejen kan I gøre den første læsning til en leg.

Spillet består af 60 farvestrålende ordkort med korte lydrette ord, der gør det let for den nye læser at knække læsekoden.

Læsning er altid at sætte bogstavernes lyde sammen til ord. I LæsNu – LYDRET kan I træne at sætte bogstavernes lyde sammen til korte ord med 2-4 bogstaver. Alle ord er 100% lydrette, så den nye læser kan lykkes HVER GANG lydene sættes sammen. Spillet giver mulighed for at træne med korte overskuelige ord igen og igen, så læsningen let automatiseres.Vil I træne flere ord kan I kombinere LæsNu LYDRET og LYDNÆR og spille med begge spil.

Sådan spiller I: Hver spiller får 7 kort, resten af kortene ligger i en bunke med bagsiden op, og det øverste kort vendes om. Det gælder om at være den første til at komme af med alle sine kort. Første spiller lægger et kort i samme farve eller med samme tal, som det øverste kort. Spilleren kan også lægge et af de 4 sær-kort, som (1)springer næste spiller over, (2)kan skifte til en ny farve, (3)kan skifte spilleretning, (4)giver mulighed for at bytte kort med en valgfri spiller eller (5)betyder at næste spiller skal tage 2 kort op og derefter lade turen gå videre uden selv at lægge kort. Hvis spilleren ikke har et kort, der kan bruges, trækkes et nyt kort fra bunken, og hvis dette kort kan bruges, må det gerne lægges med det samme, ellers går turen videre til næste spiller. Hver gang et kort lægges, skal ordet på kortet læses af den spiller, som lægger kortet ned.

Den spiller, der først kommer af med alle sine kort, vinder spillet.

God fornøjelse

Alle LÆSEvejens produkter er designet og fremstillet i Danmark ud fra filosofien GLADE BØRN LÆRER BEDST.

Velegnet til børn fra alderen 5+

FRI FRAGT

Ved køb over 499 DKK

HURTIG LEVERING

2-3 hverdage

FORLÆNGET RETURRET

60 dage