FRI FRAGT FRA 499 DKK

Tilbage til webshop

OM OS

Jeg hedder Sanne. Sammen med min mand Rune har jeg startet BubbleMinds og nu også BubbleMinds Butikken. BubbleMinds tilbyder digital download, mens BubbleMinds Butikken tilbyder salg af bl.a. færdigproducerede undervisningsmaterialer, primært læringsspil. Jeg fik inspiration til BubbleMinds, da jeg som lærer igennem mange år selv har udviklet undervisningsmaterialer til min egne elever, og delt med mine kollegaer på min skole. Idéen til BubbleMinds opstod - måske var der også fjerne kollegaer og deres elever, der kunne får glæde af mine materialer. Det blev startskuddet til BubbleMinds. 

Navnet BubbleMinds er inspireret af læreren. Jeg oplever læreren som et kreativt menneske med en boblende og sprudlende hjerne, én der er god til at finde på. Derfor var navnet BubbleMinds det helt rigtige. 

Jeg er stolt af, at så mange lærere benytter sig af BubbleMinds hver dag. For mig er det afgørende, at BubbleMinds er lærernes fristed. Et sted, hvor lærerne kan blive inspireret, selv udvælge de undervisningsmaterialer, der lige netop passer ind i deres undervisning og samtidig også selv være med til at inspirere andre ved at udgive deres egne undervisningsmaterialer. Alle undervisningsmaterialer er udarbejdet af aktive lærere, som ofte har afprøvet undervisningsmaterialet på deres egne elever inden det deles på BubbleMinds.

HØJ KVALITET

Fra begyndelsen har det været centralt for mig at undervisningsmaterialerne på BubbleMinds overholder alt inden for copyrigth mv. Det er vigtigt for mig, at de selvproducerede undervisningsmaterialer på BubbleMinds overholder rettighederne for brug af billeder, tekst mv. Derfor har jeg lige fra starten lagt vægt på, at alle undervisningsmaterialer bliver gennemgået inden udgivelsen på siden.    

FRI FRAGT

Ved køb over 499 DKK

HURTIG LEVERING

2-3 hverdage

FORLÆNGET RETURRET

60 dage