FRI FRAGT FRA 499 DKK

Tilbage til webshop

Læsehygge Læsehygge – bogen, som får børn til at ELSKE at læse selv

99,00 kr.

Til forældre, lærere, pædagoger, bibliotekarer m.m.

Varen kan desværre ikke købes, da der ikke er flere på lager

Læsehygge er en guide til forældre om, hvordan de får de anbefalede 20 min. læsning om dagen gjort hyggelige og udbytterige, så både lysten og træningen tilgodeses. Er du lærer, kan du bruge bogen som inspiration til læsebånd, læseaktiviteter og marathonlæsehygge ;o)

En lille, handy og letlæst bog (hardback) med 68 sider propfyldt med konkrete råd til at (gen-)finde læseglæden og motivationen.

Bogen har tydelige billeder af de mange eksempler og retter sig primært mod forældre til børn i 0.-5. klasse. Det gør, at børnene også selv kan være med til at vælge, hvordan de vil prøve at læse den dag – f.eks. med Lup eller Kikkert, Tjek et skilt, Mellem linjerne, Biblioteksjagt, Gå & læs, Med én stemme, Ord nr. 10, med Læsefolie eller Gæt en handling.

Til synshandicappede eller ordblinde findes Læsehygge som både lydbog og punktbog hos Nota.dk.

Læsehygge har gennem tiden inspireret tusindvis af forældre, pædagoger og lærere landet over. Bogen bruges også af børnebibliotekarer, læsevejledere og frivillige på lektiecaféer.

Læs mere om baggrunden for Læsehygge og referencer fra forældre og fagpersoner.

Læsehygge er en oplagt, relevant og populær gave til skolestartere og yderst velegnet som inspiration til skolehjem-samtalen, når den daglige læsekamp skal drøftes (og løses).

Uddrag fra DBC’s lektørudtalelse:

Bogen henvender sig først og fremmest til forældre til børn i 6-11 års alderen, men pædagoger og lærere vil muligvis også kunne finde inspiration bl.a. i relation til folkeskolereformens aktivitetstimer og lektiehjælp.

Et godt og relevant initiativ, som kan være med til at dække et stigende forældrebehov om støtte til læseindlæringen.

FRI FRAGT

Ved køb over 499 DKK

HURTIG LEVERING

2-3 hverdage

FORLÆNGET RETURRET

60 dage