FRI FRAGT FRA 499 DKK

Tilbage til webshop

Ib og Pi Bogpakke

299,00 kr.

Nu kan du endelig få alle Forlaget Kluddermors Ib og Pi-bøger færdigtrykt. 

1
+
Tilføj til kurv

Serien om Ib og Pi er en række letlæsningsbøger, som har fokus på den allerførste læsning. Serien er systematisk opbygget, således af de to første bøger indeholder ord på bare to bogstaver, efterfulgt af tre bøger med ord på tre bogstaver. 

Elever, som lige har knækket læsekoden, kan her opleve glæden ved at kunne læse små ord og sætninger, som danner en lille sammenhængende historie. 

Teksten i bogen er simpel i sin konstruktion med mange lydrette ord og hyppige småord. Bogen er opbygget som et fotoalbum, som underbygger tekstforståelsen, idet billederne ofte fortæller mere end selve teksten. 

For hver side i bogen er der fire ordkort med de betydningsbærende ord i teksten. Eleverne kan enten vælge af læse alle ordkort, eller bruge kortene som en for for billedordbog, hvis de har problemer med at afkode et ord. 


Som supplement til teksten findes et spil og et opgavehæfte på 20 sider. Her får elever bl.a. mulighed for at træne ordgenkendelse, skrivening , tekstforståelse, sammenhængen mellem billeder og tekst og sætningsdannelse. Alt sammen, mens de bruger og indarbejder de ord, de lige har mødt i teksten. Opgavehæftet får du via Forlaget Kluddermors hjemmeside ved at bruge den kode, der står i bøgerne. Spillet kan købes som download her


Indhold: 

  • 5 bøger

Lektørudtalelsen pr. 16.06.22. fra Henrik Munch Jørgensen, DBC lyder 'Bøgerne anbefales til supplering af samlingen af bøger til den allerførste læsning på PLC og børnebiblioteker'.
FRI FRAGT

Ved køb over 499 DKK

HURTIG LEVERING

2-3 hverdage

FORLÆNGET RETURRET

60 dage